Thursday, March 7, 2013

Rindu Pada Kamu....

Sukar untuk di ungkapkan dengan kata². Perbezaan status pada diri aku dan dia kekadang membuatkan kami keliru. Ya kami keliru. Bukan setakat aku aje yang keliru. Keliru dengan status diri... Ya pada diri kami.
Kami dah selamat di satukan pada 9 Feb 2013 lebih kurang dalam pukul 7:55pm kalo tidak silap. Dan apabila kami duduk berdua²an di dalam gelap. Di suatu tempat yang tercorok, apa yang keluar dari mulut kami adalah..

"Macam xcaye je kite da kawen kan"....

Kami masih terkejut, di tambahkan pula berada berjauhan seperti ini. Tapi yang pasti setiap kejadian yang berlaku ada hikmahnya.. Kami menerima seadanya....

Banyak cerita antara kita sebenarnya yang membuatkan kita sama² tidak percaya dengan apa yang berlaku. Hahaha x syok ar cite skema camni..

Ok pada ketika ini saya sedang merindui isteri saya yang berada di seberang banjaran titiwangsa sana.. ok BANJARAN okeh!!! nak jumpa Puan Misi, saya kene daki banjaran tersebut!!

Cuti aku dah habis, kalau lah masih ada saki baki cuti tersebut akan aku pulun lagi dan lagi dan lagi.. hahaha gile kaw.. selama ni jumpe control².. skang ni xde nye.. rase nak terkam aje.. haha(aku brani camni sebab xde bebudak opis taw blog aku.. hahaha)

Jikalau dulu dia adalah kawanku,
Jikalau dulu dia adalah kekasihku,
Jikalau dulu dia adalah Tunangku,
Dan sekarang,...
Dia adalah Isteriku..

Hubungan yang terjalin sekian lama yang berakhir di.... ehem².. jinjang pelamin yea kawan²...
arghh lambatnye poket nak penuh..

nak g jumpe bini,
nak g jenjalan ngan bini,
nak makan kat boyan ngan bini,
nak g shopping ngan bini,
nak g tgk wayang ngan bini..
nak buat everything sama² ngan bini....

i mishh u!!

No comments: