Sunday, January 23, 2011

Profile Picture Kontroversi..


Haaa... konpius x?? da brape orang anak aku?? kire kire cepat.. sebab esok ada gambar baru lagi nak di upload!!..

Profile picture neh da buat ramai member2 yang berjauhan, yg baru kenal, yang x kenal konpius.. mane tak nye.. semua gambar dengan baby.. mane isterinye??

Isteri?? untuk pengetahuan anda semua.. saya masih bujang, tetapi akan menjadi double tidak lama lagi.. InsyaAllah.. mudah mudahan jodoh sy dengan Cik Misi kekal hingga akhir hayat.. Opss..

Tentu pelik nape dan ngape sy tak letak gambar Cik Misi, untuk pengetahuan anda semua, Cik Misi ni pemalu,.. dalam FB die pon die x letak pon gambar die.. kalo ada pon bukan gambar die sorang2.. mesti penuh Misi2 dalam gambar tu.. Jadi anda berkemungkinan besar sama sekali tidak akan menjumpai gambar Cik Misi saya, sehingga majlis membayar saman di buka.. hahaha

Jadi, untuk menggantikan Cik Misi, saya bergambar la dengan baby2 ini semua.. biasa la kan.. baby ni xpandai nak menipu, jujur dan ikhlas.. kalo pegang pon x batai air semayang.. betui x??
dan kalo profile pciture ni di tukar dengan gambo2 member2 pompuan, nanti di salah angapkan pulak.. .. Jadi buat masa sekarang sy amat selesa dengan baby2 yang telah sy kidnep..

Tak usah di tanye sape nama baby, baby siapakah yg saya pegang.. kerana yg pastinya.. saya tidak pernah taw nama baby yang pernah saya dukung itu.. melainkan baby tersebut adalah anak kepada sahabat2 rapat saya.. yang itu semestinya saya akan dapat menjawab dengan jelas dan betul sekali..

12 comments:

Ah_wan said...

pictures je byk ngn budak p ko mne ad anak lagi la wahahhahaha

Mazni Maisya said...

hahah... congrats :)

ayie said...

Ko memang terbaek wan.. hahaha tapi aku bukan gay okay.. tunggu masa nak kawen je neh.. nanti ada anak, gambar anak aje aku hupload..
gambo ko da xlaku daaa

ayie said...

Icha : TQ.. nanti abg anto kad eh

Ah_wan said...

wei bob klu ak gay nape la ak ad aweq ak????ak taw la mne nk beza baik buruk bai,,,,

ayie said...

erk.. aku x petik nama hang.. hahaha..

Ah_wan said...

dh yg komen2 kt cnie spe ko ngn ak je,,,sengal je ko,,,<--merajuk xmo jd light man ko

cik cibil said...

kuikuikui.. ada kerana kesalahanggapan sy td maka terjadinya entry ini?? hihihi.. tahniah kerana bakal menjadi suami kepada cik misi.. ingatkan 'misi' tu apa.. nurse ke mksudnya? hehe

ayie said...

wan : ko jgn videoman la..

cik cibil : nurse a.k.a cik misi :P

Kalo x kerane kak long yang konpius xkan terjadinye topik ni.. hihi..

Ah_wan said...

aku mogok xmo jadi asst co-pilot ko slama 5minit hahahaha

Anonymous said...

u tak payah la.. i tahu dalam gambar tu ada dua gambar baby i yang u kidnap... u sepatutnya bayar royalti tapi sampai sekarang u tak bayr2 lagi kan.. dah 3 surat mahkamah i post kat u.. tapi u buat do no jer.. susah la cam nie..

Anonymous said...

haha... da mule daaaaa..

Untuk pengetahuan U, surat yg u post tu alamat rumah lama.. so i xtrima langsung.. u pasti sngt ke dengan alamat tu? kot2 u pos kat korea ke ape ke..

Pastu i sedang tunggu ur new twin baby.. ok for photoshot..